Pored spoljašnje zaštite od sunca Vipol nudi i mnoštvo drugih proizvoda za unutrašnju zaštitu od sunca.

Rolo zavese u kvalitetnim ekstrudiranim aluminijumskim kutijama, zatim trakaste zavese. Takođe danas su popularne zebra zavese odnosno, kako ih drugačije nazivaju, dan-noć zavese ili proizvodi za zaštitu od komaraca i drugih insekata (rolo komarnici, plisse komarnici i komarnici na šarke).

Trakaste zavese su elegantno i moderno rešenje za dekoraciju vašeg poslovnog ili stambenog prostora. 

Zebra zavese se sastoje od mehanizma i dvoslojnog platna gde se naizmenično smenjuju prozirna i neprozirna polja tkanine.

Panelne zavese su idealno rešenje za prostorije sa velikim staklenim površinama koje propuštaju puno toplote i sunčevih zraka u prostor.

Rolo zavese su idealne za uređenje i zaštitu od sunca svih prostorija. 

Komarnici su jednostavno i efikasno rešenje budući da omogućavaju ulaz svežeg vazduha, a ujedno štite od prodora insekata u prostorije i kod otvorenog prozora.

Roletne omogućavaju spoljašnu zaštitu od različitih vremenskih uticaja i neželjenih pogleda.

Vipol u svojoj širokoj lepezi proizvoda nudi svojim kupcima i mogućnost kupovine raznovrsnih motora i opcione automatike.

U sastavu firme Vipol nalazi se opremljena alatnica sa najsavremenijim mašinama i pogon za izradu komponenti sa kompletnim mašinama, najnovije generacije, za brizganje plastike, štancovanje limova i obradu metala.

Scroll Up