• Vipol zaluzina podfasadna

    Vipol žaluzina podfasadna, Z90 lamela u antracit boji - kuca Sr. Kamenica

  • Podfasadna žaluzina

    Podfasadna žaluzina u sivoj RAL9006 boji, kuca u Novoj Pazovi.

  • Podfasadna žaluzina Vipol

    Podfasadna žaluzina Vipol - kutija

Svetski standardi i trendovi na području žaluzina svakodnevno se menjaju i unapređuju i zato je na našem tržištu novina Vipol podfasadna žaluzina.

Jednostavnom i brzom ugradnjom ova vrsta žaluzine zadržava univerzalnost ugradnje nezavisno od izgleda fasade što joj je omogućilo da postane vodeći trend u zaštiti od sunca.

Vipol žaluzine - podfasadne ugrađuju se pre završetka fasada tako što se montira kompaktna kutija koja se posle ugradnje prekriva stiroporom i obrađuje zajedno sa fasadom objekta.

Lamele

Podfasadne Vipol žaluzine mogu se poručiti sa "C" 80mm ili "Z" 90mm lamelom u zavisnosti od želje kupca.

Žaluzine Vipol "C" lamele

C80 lamela

Žaluzine Vipol "Z" lamele

Z90 lamela

Postoji mogućnost izbora nekoliko standardnih boja koje će moći da se uklope u sve vrste fasada.

Standardne RAL Boje lamela

Vođice i podfasadne kutije

Podfasadne žaluzine imaju aluminijumske vođice širine 87 mm ili 107,5 mm i kompaktne su kutijom tip D, E i F. Usku, standardnu vođicu, moguće je kombinovati jedino sa kutijom tip C. Tip C kutija ima sopstvene nosače tako da se ne oslanja na robusne vođice. Prednost ove kutije je upravo njena fleksibilnost prilikom planiranja i ugradnje žaluzine.

Integrisani komarnici (rolo ili mini plisse)

Moguće je uz žaluzinu kupiti i ugraditi mini plisse komarnik ili rolo komarnik koji će biti integrisan sa žaluzinom. Njegov sav mehanizam nalazice se ispod vaše fasade u kutiji žaluzine. Ovo je moguće ugraditi sa bilo kojim tipom podfasadne kutije.

Anti Wind Sistem

Na objektima koji su izloženi jakim vetrovima kao što je na primer Košava preporučuje se dodatna opciona zaštita ANTI WIND sistemom koji se sastoji od INOX sajle debljine 3mm koja obezbeđuje dodatnu zaštitu i otpornost žaluzine prilikom jakih udara vetra.

ANTI WIND sistem moguće je ugraditi samo kod lamele tipa "C".