• Vipol SWINGLINE Veka
  • Vipol SOFTLINE-82 Veka
  • Vipol EFFECTLINE Veka

    EFFECTLINE

Presek VEKA profila - EFFECTLINE

EFFECTLINE - KARAKTERISTIKE

SWINGLINE VEKA PROFIL - DVOSLOJNO STAKLO

SWINGLINE VEKA PROFIL - TROSLOJNO STAKLO

SWINGLINE

VEKA SWINGLINE je novi prozorski sistem, koji zadovoljava i najviša očekivanja po pitanju dizajna i funkcionalnosti.

On privlači svojim elegantno zaobljenim ivicama, uskladjenim proporcijama i dinamičkoj optici. Kao EFFECTLINE i SOFTLINE 82, i ovaj sistem pruža visoku izolaciju i optimalnu stabilnost pomoću višekomorne konstrukcije i čeličnog ojačanja, kompatibilnog za sve sisteme sa dubinom ugradnje od 70-mm.

Celokupnu harmoničnu sliku upotpunjuje decentna siva zaptivka u krilu i štoku. Široka paleta aktuelnih boja i dekora pruža brojne mogućnosti dekoracije fasade.

KARAKTERISTIKE SWINGLINE PROFILA

SOFTLINE 82

Softline 82 VEKA profil ispunjava sve zahteve sigurnosti, funkcionalnosti i termoizolacije. Geometrija profila ovog inovativnog sistema je termički poboljšana i garantuje optimalnu toplotnu izolaciju. Zahvaljujući jedinstvenom VEKA kvalitetu, i debljini zidova profila u klasi A prema RAL sertifikatu, sistem SOFTLINE 82 pruža optimalnu stabilnost čak i kod velikih elemenata, kao što su stakleni zidovi, koji moraju da ispunjavaju visoke zahteve statike. 

Zahvaljujući elegantnom dizajnu profila propušta veliku količinu svetla u prostorije, a pritom je veoma ekonomičan. Zahvaljujući visokoj stabilnosti sistema i njegovoj vrhunskoj termičkoj izolaciji moguće je spojiti zahteve moderne arhitekture za velikim staklenim površinama i maksimalnu energetsku efikasnost.

KARAKTERISTIKE SOFTLINE 82 PROFILA

[PRESEK PROFILA]    |   Cene se izradjuju po ponudi.