• pergolabeogradpergole srbija pergola srbija prodaja pergola tenda za bastu pergole basta zatvaranje baste zimske baste srbija pergola
  • pergola pergole pergola srbija pergole beograd pergola beograd prodaja pergola prodaja tende tende srbija pergole beograd prodaja
  • pergole beograd pergola basta zatvaranje baste pergole

PergolaV3 model predstavlja jedinstven model pergole koja se sastoji iz kliznih profila (čiji broj zavisi od dužine izbačaja pergole), aluminijumskih vodjica, zatim kolica (pomoću kojih profili klize po vođicama i dolaze do krajnjeg fiksnog profila gde ih motor zateže i time se dobija na izdržljivosti i lepšem izgledu tende) i motora renomiranog francuskog proizvodjača SOMFY.

Izdržljivost na vetar.

Na prednjem profilu nalazi se moderno stilizovan i uklopljen oluk koji sprovodi kišu sa pergole i kroz aluminijumski stub je izbacuje.

Odlična karakteristika V3 pergole jeste mogućnost da se kupi sa original LED rasvetom i time Vam daje mogućnost upotrebe bašte noću.

Uz ovu vrstu pergole moguće je zastakliti i dodatno zatvoriti terasu ili baštu sa staklenim zidom koji možete podizati i spuštati (automatski) u zavisnosti od vaših potreba čime Vašu baštu možete učiniti idealnom i za zimske uslove. U pitanju je naš PANORAMA Stakleni sistem.

Otpornost V3 modela pergole na sneg nije zagarantovana zbog oscilacija u padavinama i težini padavina.

Normalno je za V3 model pergole da razvije kondenzaciju na unutrašnjosti platna i to u vidu sitnih kapljica, jer je platno takvo da ono uvek "diše" i time omogućuje razmenu vazduha ispod pergole.

Dimenzije:

Maksimalna širina: 1200cm
Maksimalni izbačaj: 700cm

Boje konstrukcije
Žaluzine RAL Boje

Galerija:
Tagged with →