• pergola beograd srbija vipol cenovnik dupla pergola

Samostojeća dupla pergola V3/V4 model predstavlja dve nezavisne pergole od objekta koja se drže na sopstvenoj aluminijumskoj konstrukciji okrenute jedna nasuprot drugoj i time pokrivaju veću površinu. Platno, težine 850 gr po metru kvadratnom zakačno za poprečne klizne profile kreće se po vođicama i time omogućava otvaranje i zatvaranje pergole. Robusna aluminijumska konstrukcija dodatno ojačana sa još jednim setom aluminijumskih profila čini ovu pergolu maksimalno izdržljivom na spoljne uticaje. Ovakva vrsta pergole služi za pokrivanje velikih bašti i terasa, a uz dodatnu opremu može da se kompletno zatvori i da čini prostor za sebe. Idealna je za restorane i kafiće koji imaju velike bašte.

Tubularni SOMFY motori pokreću ovu pergolu, a posebno italijansko platno sa dva lica čini ovaj proizvod jedinstvenim.

Pergola je idealna za kišu jer umesto prednjeg profila vučni profil ulazi u oluk koji kišnicu direktno provodi sa pergole u prednje stubove i voda odlazi u zemlju.

Kao doplatu, moguće je u svaku pergolu ugraditi LED rasvetu sa regulatorom jačine svetla i daljincem. Takođe, zahvaljujući SOMFY motorima moguće je kupiti pomoćnu automatiku kao što je senzor za vetar i sunce koji otvara i zatvara pergolu u zavisnosti od toga da li ima sunca ili nema ili kada vetar predje dozvoljenu jačinu.

Tehničke karakteristike:

Maksimalna širina: 1200cm
Maksimalni izbačaj: 2x700cm

Boje konstrukcije:

Mogućnost odabira nekih od standardnih boja aluminijumske konstrukcije.

Žaluzine RAL Boje