Proizvodnja PVC prozora

Vipol proizvodi VEKA pvc stolariju po svim željama i zahtevima kupaca. Izrada lučnih pvc prozora sa ROTO okovima po savremenim VEKA standardima.

Naš tim stručnjaka i inžinjera  pomažu Vam da odaberete pravu vrstu profila, stakla i proizvoda iz pratećeg asortimana kako biste postigli maksimum u uštedi energije.

Trenutno se radi porudzbina za nekoliko objekata u Svajcarskoj i u Austriji. U pitanju su luksuzni objekti koji zahtevaju visok nivo kvaliteta izrade i ugradnje kao i dugogodisnje iskustvo u oblasti izrade i montaze pvc stolarije. Zahteva se da se stolarija radi od Swingline profila sa celicnim ojacanjem i aluminijumskom spoljašnjom oblogom radi bolje izolacije.

Uspešno završen 41. MEĐUNARODNOM SAJAMU GRAĐEVINARSTVA (UFI)

Želimo ovim putem da se zahvalimo svim našim sadašnjim i budućim saradnicima na ukazanom poverenju i pažnji. Hvala Vam što ste uspeli da izdvojite vreme, da nas obiđete, i lepo se provedete na našem štandu.

Ovogodišnji sajam bio je jedinstven po tome što smo samo za Vas angažovali profesionalnog kuvara čime smo uspeli da stvorimo, zajedno sa Vašim prisustvom, nezaboravnu atmosferu ispunjenu divnim uspomenama.

Želimo Vam puno sreće u predstojećoj sezoni zaštite od sunca!

 

Srdačno,

Vaš Vipol tim

TENDE Riviera RS – tende za balkon: Tommy Hilfiger – Fashion Company

Vipol je realizovao još jedan projekat u Novom Sadu. U pitanju je novosadski Tommy Hilfiger u samom centru grada.

Objekat se nalazi na uglu Miletićeve i Zmaj Jovine ulice. Na objekat je postavljeno 15 belih tendi tipa Riviera RS odnosno male zglobne kupolaste tende koje su idealne za izloge i prodavnice. S'obzirom na izgled fasade i oblika prozora tende riviera RS doprinele su autentičnošću samog objekta bez narušavanja njegovog originalnog izgleda.

Projekat je ralizovan u najkraćem mogućem roku u skladu sa svim zahtevima kupca.

Novi projekat – Lugano Switzerland

Luksuzni stambeni objekat u Švajcarskoj (Lugano Switzerland) koji je započet sredinom 2014 godine u Luganu okružen prelepim Švajcarskim četinarima sa jedinstvenim pogledom na Švajcarske alpe.

Objekat se sa svojim subtilnim dizajnom uklapa u okruženje, a Vipol je doprineo lepoti ovog objekta tako što je za svog kupca izradio 50 VEKA PVC višekomornih prozora (Softline profila), Vipol PVC HS kliznih sistema (takođe od Softline profila), 25 Vipol podfasadnih žaluzina "Z" lamela i isti toliki broj Screen tendi.

Vipol VEKA PVC prozori pružaju vrhunsku termalnu i zvučnu izolaciju uz zadovoljenje svih estetskih i sigurnosnih standarda. Budućim stanarima ovog jedinstvenog objekta, Vipol podfasadne žaluzine (spoljašni venecijaneri), pružice neverovatnu zaštitu od sunca, kiše i vetra. Spoljašni venecijaneri odnosno Vipol podfasadne žaluzine se najčešće ugrađuju na južnoj tj. sunčanoj strani objekta, jer korisniku omogućavaju da kontroliše količinu sunčeve svetlosti koju želi da propusti, tj zadrži. 

Vipol Screen tende pružaju stanarima dodatnu zaštitu od sunca i spoljašnih uticaja a ujedno im pruža stopostotnu privatnost dok uživaju uz jutarnju kafu na svom balkonu.

Svi proizvodi su unapred urađeni po specifikaciji arhitekata i dostavljeni pre samog ugradnog roka. Naši inžinjeri su nadgledali kompletnu ugradnju proizvoda i time izvođaču znatno olakšali posao.

41. MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA (UFI) – South East Europe Belgrade Building Expo

POZIVAMO VAS...

da nam se pridružite na sajmu 15.04.2015 i da sa nama, uz prijatan ambijent i još prijatnije društvo, otvorite još jednu sezonu u poslu zaštite od sunca! Očekujemo vas!

Istraživanje i projektovanje, izgradnja i održavanje objekata, visokogradnja, niskogradnja i hidrogradnja, materijali, opremanje objekata, građevinske mašine, uređaji i alati, adaptacija, rekonstrukcija i restauracija, zanati, informatičke tehnologije i upravljanje projektima u građevinarstvu, opremanje enterijera.

OPIS SAJMA

Sajam građevinarstva je,  kao i većina specijalizovanih priredbi Beogradskog sajma, potekao iz Sajma tehnike - svojevrsne "majke sajmova".

Godine 1975.  kada je odvojen kao robna grupa Sajma tehnike u posebne hale, pa sve do 1996. godine Sajam se održavao istovremeno sa Sajmom tehnike. Kada je značaj ove privredne grane, a time i značaj i obim Sajma građevinarstva prevazišao status jedne od priredbi u okviru majskih dana tehnike, Beogradski sajam je doneo odluku da odvoji ovu specijalizovanu priredbu u poseban termin.

Od te 1996. godine do danas Sajam građevinarstva je po angažovanom izložbenom prostoru i broju domaćih izlagača porastao više od tri puta, a po broju stranih izlagača šest puta. Broj posetilaca je desetostruko povećan.

Sajam građevinarstva u Beogradu je postao najznačajniji specijalizovani sajam iz ove delatnosti u regionu cele jugoistočne Evrope.

Međunarodna potvrda značaja Sajma građevinarstva na Beogradskom sajmu je i prijem u članstvo Unije međunarodnih sajmova (UFI) u Parizu, u oktobru mesecu 1998. godine.

Vipol na sajmu R+T Messe 2015 Stuttgart

I ovog puta imalo smo čast da budemo pozvani od strane naših prijatelja na jedan od najvećih sajmova vezanih za zaštitu od sunca, R+T Messe Stuttgart 2015.

Na sajmu smo imali prilike da vidimo raznorazne inovacije i novine.

Upoznali smo se sa novim proizvodima koji će bivati sve populariniji i populariniji kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Zaista nam je bila velika čast da budemo deo tako velikog događaja.

Započeta dugogodišnja saradnja sa Švajcarskom

Vipol se još jednom dokazao svojim neprevaziđenim kvalitetom kao kompanija koja je sposobna da zadovolji standarde i kvalitete zapadnih zemalja.

Naime, Vipol je, u maju 2014. godine, započeo sa izvozom i prodajom VEKA PVC stolarije Švajcarskim projektantima i arhitektama, čime je započeta dugogodišnja saradnja.